nedeľa 13. júla 2008

Nocna oblohla a nocny zivot...

Povodne som si myslel ze dva clanky o Curitibe budu stacit, ale po vcerajsej party pridam radsej este jeden :). Po prichode spat z vlakoveho vyletu nas Luis zobral najprv domov si zhodit veci a potom nas bral na party. Teda aspon mna, kedze zvysok expedicie zaspal skor ako sme stihli vyrazit z domu. A poznate to. Clovek sa vyberie na hodinku von a vrati sa o pol piatej rano :). Najprv sme boli pozriet v Baba (kde su akurat v piatok brusne tance :)). Bolo velmi priemne troska si zakrepcit s latinskou kraskou na arabske pesnicky. Par takychto vecerov a z cloveka sa stane tanecny majster. Potom sme pokracovali v nocnom zivote v meste. Podniky priemne, dievcata este viac. Musim uznat, ludia v Curitibe sa vedia bavit...

Dnes sme vstali az okolo obeda (ano, aj ti co isli spat o jedenastej :)). Po celom prelezanom dni sme sli kupit listky do Floripe a sli na veceru. Niekedy mam pocit ze tu iba jeme. Po veceri nas este Luis stihol este zobrat ku kamaratom na barbeque. Vsak preco by sme sa po veceri nesli najest. Ale aspon som si rozsiril vedomosti v priprave steakov. Navod je uplne jednoduchy. Polozite steak nad zeravu pahrebu, date na neho vela soli. Po chvilke otocite a znova date vela soli. Po dalsej chvilke mozete servirovat :). Uz sa tesim ako budem doma machrovat.

A stala sa este jedna uzasna vec. Splnil sa mi dalsi zivotny sen. Videl som na oblohe Juzny Kriz. Je nadherny. To mam ale nenarocne ciele, co? :)

1 komentár:

vierca povedal(a)...

Hej mlady, vobec nezapries, ze si synom svojho otca. A nasiel si ten kilovy steak? Ked nie, tak prid do Chicaga, ugrilujem Ti jeden na dvore. Drz sa zaryte.